Hoplamonnee


Eén van K.’s favoriete bezigheden is wel het uitpakken van mama’s portemonnee. Alle pasjes, muntjes, briefjes en bonnetjes worden stuk voor stuk uit de betreffende vakjes gehaald en daarna weer (gedeeltelijk) teruggestopt. Natuurlijk nooit op de plek waar ze horen. Het leek mij dan ook een zeer goed idee om K. van een eigen portemonnee te voorzien. Niet in de laatste plaats om hem bezig te houden op onze aankomende lange vlucht. En dus kocht ik een Hopla portemonneetje bij de speelgoedwinkel, chocolademuntjes bij de supermarkt en printte ik dollarbiljetten (kan hij vast wennen). Als laatste printte ik een aantal echte bankpassen en creditcards die ik vervolgens heb gelamineerd zodat ze ook nog eens zo stevig en glanzend zijn als de echte. Het resultaat is hieronder te zien. Volgens mij gaat dit een daverend succes worden! 😀

Hoplamonnee

7 Replies to “Hoplamonnee”

  1. Geweldig gedaan en dat is natuurlijk wel DE portemonnee straks. Manon heeft hier inmiddels een oude van mij in gebruik, met dito verlopen pasjes en visitekaartjes!

  2. Zozo dat ziet er goed uit. Een goed gevulde buidel 😀 nu kan hij lekker spelen met zijn portemoneetje en alvast oefenen met geld uitgeven!

  3. Wat slim gedaan zeg. Sven heeft ook een eigen portemonnee gekregen aangezien die van ons (lees: mama) ook met de regelmaat van de klok geplunderd worden. Alle 1, 2 en 5 centjes krijgt Sven voor zijn portemonnee. De pasjes ontbreken nog …

Comments are closed.