De liefde van de man


Morgen vlieg ik naar mijn liefje. Ik wilde graag iets leuks voor hem meenemen maar kon niets bedenken. Toen bedacht ik me dat de liefde van de man door de maag gaat en wilde ik cupcakes voor hem maken. Die waren op Valentijnsdag ook al goed bevallen.

Helaas vertelde een vriend me dat ik die waarschijnlijk niet het land in krijg dus ging mijn mooie plannetje niet door. Maar de cupcakes heb ik toch gemaakt om te laten zien hoeveel ik hem mis en hoe blij ik ben dat we elkaar heel snel weer zien! CU tomorrow!

cc_liefde3.jpg cc_liefde2.jpg cc_liefde4.jpg
cc_liefde1.jpg

8 Replies to “De liefde van de man”

 1. Oh Marloes, je hebt er weer iets heerlijks van gemaakt. Tenminste het oogt heerlijk!!! Misschien dat je in Miami de ingredienten ook kunt kopen en ze daar voor m kunt maken?! Tis wel zielig dat ie er nu alleen maar naar kan kijken!!
  (ook voor ons trouwens haha)

 2. Lieffffffff en die kus kan je morgen in het eggie geven. Geniet ervan om weer met z’n drietjes te zijn en van jullie vakantie!

 3. Je mag ze ook wel naar mij toe sturen hoor haha…krijg er honger van.
  Fijn dat jullie elkaar morgen weer zien,geniet ervan!

 4. Het “bak-virus” heeft jou zo te zien ook te pakken 😉 Leuk hè om zo snel iets persoonlijks te kunnen maken voor mensen! Veel plezier in Florida, eindelijk weer met z’n drietjes!

 5. Je zit nu al lang en breed in het vliegtuig onderweg naar je liefie. Kan je die kus zelf geven; heb je geen cakeje voor nodig. Desalniettemin zijn ze weer erg leuk geworden.
  Goede vlucht. Ben benieuwd hoe je Kyan zolang vermaakt in het vliegtuig. Veel plezier in Florida!

Comments are closed.