Mickeytown!


Deep sleep

We zijn er!

Na een vermoeiende reis zijn we zaterdagavond om 10 voor 8 ‘s avonds (local time, het is hier 5 uur vroeger dan in Nederland) aangekomen in Miami.

De vluchten zelf zijn hartstikke goed gegaan. K. is echt een voorbeeldig kind. Niet huilen, niet zeuren. Gewoon lekker bij mama op schoot dvdtje kijken van Cars, wat eten, beetje gluren achter de gordijntjes bij de stewardessen, lekker spelen op zijn stoel en ook nog wat slapen. Oké niet zoveel als mama had gehoopt maar dat mag de pret niet drukken.

Tijdens het opstijgen in Londen viel hij op mijn schoot in slaap. Toen de “stoelriemen vast”-lichtjes uit gingen, heb ik hem op zijn eigen stoel gelegd en heeft hij ongeveer een half uurtje geslapen. In die tijd dronk ik mijn glaasje Kir Royale en keek ik naar Patrick Dempsey in Enchanted. Niet slecht om de vlucht mee te beginnen 😉

Met de creditcard nog even papa gebeld en toen na een uur of 4 vliegen geprobeerd hem voor de nacht in slaap te krijgen. Dat ging helaas iets minder voorspoedig en daar ben ik uiteindelijk dan ook 3 uur mee bezig geweest. Maar goed, toen sliep hij ook vast, kon ik mijn filmpje af kijken, wat lezen en alles weer inpakken voor de landing.

K. sliep op dat moment zo vast dat hij met geen mogelijkheid wakker te krijgen was en dus lekker door bleef slapen op mijn schoot. Na de landing moest ik hem slapend in mijn armen naar buiten dragen (samen met mijn handtas, reistas en buggy).

We dachten dat we E. bijna weer zouden zien maar helaas was het megadruk bij de douane en hebben we daar nog 2 uur in de rij moeten staan!! Met een doodmoe kind is dat geen pretje hoor. Maar tegen half 10 zag K. dan eindelijk weer zijn papa en zijn we naar ons hotel in Miami gereden. Nog even wat gegeten en gaan slapen wat best goed ging.

De volgende ochtend zijn we na het ontbijt naar Orlando gereden (ong. 4 uur) waar we nu nog steeds zitten. K. doet een middagdutje, E. leest wat en ik update mijn blog. Vanmorgen lekker gezwommen en vanmiddag nog even langs een pretpark of shopping outlet 😉

Het vliegen ging trouwens supergoed, ik ben geen moment bang geweest en vond het zelfs een beetje jammer dat het zo snel voorbij was! 😀

I’ll keep you posted!

Moe van het zwemmen
Royal Pacific Resort

Zwemmen

Meer op Flickr!

6 Replies to “Mickeytown!”

  1. Wat goed dat alles fijn is verlopen, op het slapen na, maarja wie slaapt er wel prettig in een vliegtuig. Ik niet althans. Wel onhandig dat hij zo vast sliep toen je moest uitstappen, dat zal een flinke sjouw zijn geweest. Gelukkig kunnen jullie nu lekker genieten van de vakantie. Veel foto’s maken, wij gaan veel kijken.
    *ik wil ooooooooooooooook op vakantie naar Miami*

    Veeeeeeel plezier!

  2. Heerlijk dat het allemaal zo goed is gegaan met het vliegen en dat je kleine mannetje zo lief is geweest. Wat zullen jullie blij zijn om weer lekker met z’n drietjes te zijn en te genieten van de mooie dingen en vooral van elkaar. Maak er een geweldige vakantie van en zo te zien aan de foto’s moet dat wel gaan lukken. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *