Nieuwe baan


Ik heb een nieuwe baan! Nou ja, eigenlijk is het niet echt een baan hoor. Al zal ik er wel de nodige tijd mee kwijt zijn. Maar voor mij is het toch wel heel leuk dat ik me sinds vandaag officieel schrijfster voor musical.blog.nl mag noemen!

Wat houdt dit nu in?
Je gaat naar premieres, voorstellingen, persdagen, interviews en meer. Alles wat maar met musical te maken heeft! Van grote tot kleine namen. Je bent dus bij voorkeur ook overdag beschikbaar, want alhoewel de voorstellingen vaak ‘s avonds zijn, de perspresentaties zijn altijd overdag. De artikelen, recensies en interviews dienen binnen 2 dagen online te staan. Premieres zelfs veelal de volgende dag al. Uiteraard ga je helemaal gratis naar deze voorstellingen en de artikelen zullen met vermelding van jouw naam gepubliceerd worden. Een kandidaat met journalistieke achtergrond heeft de voorkeur, maar is geen must. Bezit van eigen vervoer is ook handig, want de meeste perspresentaties zijn in Amsterdam.

Mijn eerste recensie staat inmiddels online (al heb je hem hier ook al kunnen lezen ๐Ÿ˜‰ ) en aanstaande donderdag word ik meteen in het spreekwoordelijke diepe gegooid. Ik mag dan mee naar de castpresentatie van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat in Studio Focus te Amsterdam. En wie weet, met heel veel geluk, krijgen we daar zelfs een interview met Freek Bartels!

Kan iemand me even knijpen wat ik geloof dat ik droom!

20 Replies to “Nieuwe baan”

 1. Wat geweldig zeg!! Gefeliciteerd, en natuurlijk succes voor donderdag! Sprongen in het diepe zijn spannend maar oh zo leuk als het om iets gaat wat je zo geweldig vindt!

 2. Jeetje loes, dat is wel heel stoer, echt wat voor jou!!!!
  Hoe kom je daar nou aan????????
  Je krijgt het nog druk hihi!

 3. Wauw zeg wat geweldig en gezien je liefde voor musicals kan ik begrijpen dat het een droombaan is. Helemaal super en heel veel succes en plezier ermee!

 4. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!! Kan ik niet stiekem mee in je tas!!!
  Hoe supersupersupersupersupersupersupergaaf!!

  Ik ben heel jaloers….. ๐Ÿ™

  Maar ook heel blij voor jou!!

  x

 5. Van Harte Gefeliciteerd met deze geweldige baan!
  En inderdaad zooooo op jouw lijf geschreven.
  Krijg je dan altijd 1 kaartje of soms 2…….; )

  Doe donderdag Freek in ieder geval maar de groetjes van mij….ik zal aan je denken!

  groetjes,
  Joyce

 6. Loes! Wat ontzettend leuk voor je.:-) Ik bedoel, als er iemand dol op musicals is, dan ben jij het wel. Hoe fantastisch is het dan om daar dan iets mee te kunnen doen. Heel veel succes en uiteraard plezier. En ik ga je blogs lezen!

 7. Nespresso tipje: Als er geen melkopschuier op het apparaat zit (las op twitter over je nespresso) dan hebben ze nu een erg handige los: de aerochino. Superdingetje!

 8. Dit is op jouw lijf geschreven. Heel Veel succes en plezier met deze nieuwe “baan”. Groetjes

Comments are closed.