Echo 31 weken


Afgelopen donderdagmiddag heb ik me gewaagd aan het avontuur dat Jonge Gezinnen Beurs heet. Tegen beter weten in natuurlijk, ik was er al eens eerder geweest. Maar toch ging ik gezellig samen met mijn moeder richting Utrecht om me te begeven tussen de krijsende baby’s en me te laten overrijden door de talloze kinderwagens. Zelf was ik wel slim geweest en had ik mijn lieve zoontje niet meegenomen. Wat vindt een kind van 2,5 nu aan zo’n beurs?

Helaas viel het weer tegen. Je kon vooral veel babyspul kopen maar het meeste heb ik natuurlijk al en dat ga ik niet op zo’n beurs meenemen. Ik ben niet echt van de “speciale beursaanbiedingen”. Dus alleen met de Frogpod (beursaanbieding: 20 euri) voor mezelf en vriendin M. en tassen vol tijdschriften en flyers vertrokken we rond 16.00 uur richting Den Haag.

En met een dvd en wat foto’s want wat je er wel kon doen was het laten maken van een echo! Tegen alle verwachtingen in lag ons eigenwijsje er nu best goed voor en hebben we een heel mooi kiekje meegekregen van zijn lekkere bolle hamsterwangetjes πŸ™‚


11 Replies to “Echo 31 weken”

 1. Ik heb me er ook eens aan gewaagd, aan die beurs, toen ik zwanger was van onze tweede. Het viel mij ook tegen.
  De echo is daarentegen echt schattig en zie ik het nu goed? Lijkt deze spruit op Kyan? πŸ™‚

 2. Aaah, inderdaad een cuty! Peter en ik gaan morgen naar de Jonge Gezinnen Beurs, maar we zijn nog niet eens zwanger, dus ik betwijfel of het wel leuk is voor ons. Nou ja, we gaan toch maar even kijken, hebben we in ieder geval iets te doen op de zondag ;).

 3. haha hij ziet er goed uit!!!!!!!
  volgens mij zie ik er wel een beetje kyan in! Heb je nog echo foto’s van hem?????

 4. Ik heb ook over de beurs nagedacht maar had er geen zin in. Ook ik ben er al eens geweest en heb alles al van mijn eerste zwangerschap. Heb vandaag lekker op de bank gelegen met stapel magazines en samen met Grace Nijntje zitten kijken πŸ™‚ Maar zo’n echo is dan wel weer harstikke leuk. Ik heb er afgelopen woensdag een gehad. De 20 weken welteverstaan en ik mag je nu ook meteen het leuke nieuws vertellen dat Grace een broertje gaat krijgen. Zo leuk!!! 24 november hebben we de pretecho en zullen we eens zien of onze knul ook zo’n lekkere hamsterwangen zal hebben πŸ™‚

 5. Wij zijn vandaag geweest… Jamie heeft zich super gedragen… lekker liggen slapen maar ik hoef er nooit meer heen… ik vind het veel te klein opgezet voor de hoeveelheid mensen… en maar een freakin pinautomaat bij de ingang van de hal… zijn ze van de pot gerukt??? verder wat kleine dingetjes mee genomen en de eerste (2) potten nutrilon 2 voor ons mannetje meegenomen… 2 euro korting + 2 pakjes kant en klaar gratis… dus waarom niet… maar dit hoeft voor mij niet meer tenzij ze het groter opzetten…

 6. Ik ben hier tijdens mijn zwangerschap ook eens naar een babybeurs geweest en ik vond er ook niets aan. Hoeft voor mij dus niet meer!
  Wat leuke hamsterwangetjes, heerlijk!
  Liefs, Gwendy

 7. Leuk die foto heb je toch nog iets leuks aan die beurs overgehouden en jammer dat er voor de rest niet zo veel aan was.

  Heel veel liefs,
  Chantie

Comments are closed.