Perspresentatie Joseph


Donderdagochtend mocht ik zoals gezegd op pad voor de perspresentatie van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en tevens de eerste repetitiedag van Freek Bartels als Joseph. Van tevoren hadden we helaas al gehoord dat we geen interview hadden die dag, Freek had het nogal druk, maar dat mocht de pret niet drukken.

Het verslag van die ochtend geschreven door yours truly staat inmiddels op musical.blog.nl, voorzien van foto’s door Angel Mulder. Ook kun je hier uitgebreide fotoverslagen vinden en tevens door mij gemaakte filmpjes.

Toen ik even niet hoefde te filmen of notities te maken heb ik met mijn eigen cameraatje ook nog even een paar seconden gefilmd. Geen kwalitatief hoogstandje maar wel leuk om een klein kijkje achter de schermen te nemen:

Perspresentatie Joseph from Marloes van Beek on Vimeo.

Vandaag kwam trouwens het nieuws dat John Vooijs, die 2e werd bij Op Zoek Naar Joseph, alternate wordt voor de rol van Joseph (en dit tevens blijft voor Tarzan). Erg leuk voor hem al hoop ik wel dat ik Freek te zien krijg 12 februari!

Freek speelt woensdag 5 november aanstaande zijn laatste voorstelling als Enjolras in Les Misérables.

Mijn eigen 5 seconds of fame vind je op Nu.nl 🙂 Als op het laatst Renée geinterviewd wordt zie je mij op de achtergrond. Ik heb toch best een dikke buik zie ik nu 😀

3 Replies to “Perspresentatie Joseph”

  1. Hallo,

    Met heel veel plezier struinde ik op deze blog… Ik ben sinds 11 okt de eigenaar van freekbartels.com en daarvoor ben ik op zoek naar informatie over Freek Bartels. Nu heb ik al die leuke filmpjes van jou mogen bewonderen op musical.blog.nl en op youtube en heb ik een vraagje aan jou. Zou ik de filmpjes van de perspresentatie mogen gebruiken op freekbartels.com? Natuurlijk met bronvermelding en link naar jou blog.

    Alvast vriendelijk bedankt.
    Tessa Heinen
    http://www.freekbartels.com

Comments are closed.