Niks in de fridge


Een tijdje terug las ik bij Marlieke over het koelkast-doorgeef-stokje. Nu ben ik nooit zo van de stokjes op mijn weblog maar een kijkje in andermans koelkast is toch wel interessant. Zo keken E. en ik jaren geleden wel eens het programma “Niks in de fridge” waarbij een kok uit de meest lege koelkasten nog een lekkere maaltijd wist te creรซren. Een bron van inspiratie destijds.

Onze koelkast is tegenwoordig gelukkig wat beter gevuld en er is vrijwel altijd wel iets klaar te maken, zij het niet altijd even gezond. Zo liggen er teveel pakjes roomboter (voor het bakken van taarten en koekjes) en vaak ook jam/vlaaivulling en slagroom voor het vullen. Maar ja, die slagroom belandt dan natuurlijk op de koffie en de jam op brood…

Voor de gelegenheid heb ik hem wel een beetje opgeruimd want dat was wel weer eens nodig O:-)

Oh ja, de koelkast bestaat uit twee delen, een gewoon bovenstuk en een ladengedeelte eronder waar je flessen en blikjes in kunt bewaren. En bier ๐Ÿ˜€


10 Replies to “Niks in de fridge”

 1. Wat een mooi opgeruimde koelkast ๐Ÿ˜‰
  Vind het eigenlijk wel een grappig stokje. Eerst ff die van mij opruimen en wie weet volg ik.

 2. Ik herken een hoop kindvriendelijke producten die ook in mijn koelkast te vinden zijn. Danoontjes, Roosvice, smeerkaas. ๐Ÿ˜‰

 3. @Prinsesje: Dat klopt maar vanaf het fotomoment (zo’n 2 weken geleden) hebben we het wel bijgehouden en is hij nu nog steeds netjes!! *trots*

 4. Mijn koelkast is ook opgeruimd, maar goed wat niet in mijn huis gezien alle doosjes en manden ๐Ÿ˜‰ Moet het stokje toch ook maar eens overnemen.

 5. Zo komt zoiets nou mooi van pas. Is het meteen allemaal weer opgeruimt. Wij hebben hier wel een beetje een probleem met de koelkast. Het is zo’n klein half dingetje en net eigenlijk te klein. Als de boodschappen zijn gedaan is hij altijd stampvol en de vriezer is eigenlijk ook te klein. Maar goed ik heb een grotere in de opslag staan maar die komt er pas uit als we een groter huisje hebben,

 6. Sinds Lars er is heeft mijn koelkast een ware metamorfose ondergaan. Alle “dieet” producten er uit en allemaal normale, niet dieet producten er in. Lars krijgt van mij namelijk geen Light/extra vitamine/hersenzuren/links en rechts draaiende kul etc. En tot mijn verbazing, ik eet en drink er ook gewoon van, ben ik niets aangekomen.

  Heel veel liefs,
  Chantie

Comments are closed.