Sinterklaas


Sinterklaas Kijkduin
We hebben hem gezien!

Omdat wij gisteren een bedrijfsuitje hadden met kantoor konden we niet bij de intocht op Scheveningen gaan kijken. Daarom is Kyan met opa Joop en oma Anka in Woerden gaan kijken. Na wekenlange voorbereiding kon hij bijna niet meer wachten om Sinterklaas te gaan zien! Uitgedost in zwarte pietenpak heeft hij samen met nichtje Yara van het spektakel genoten.

Vandaag wilden wij het natuurlijk ook nog even met hem beleven. Zo’n eerste bewuste Sinterklaasviering is toch wel bijzonder! Dus pakten we de fiets richting Kijkduin. 7 km heen en 7 km terug, beide keren wind tegen en een ijzige kou. Maar het was het waard want wat vond hij het mooi!

In Kijkduin hadden we afgesproken met Caia en Carmen (en hun papa) die het natuurlijk ook geweldig vonden. Nou ja, vooral Caia dan.. Carmen is nog net iets te jong. We hebben nog lekker poffertjes gegeten en toen verscheen daar ineens Sinterklaas in het pannenkoeken/poffertjeshuis en hadden we een uniek fotomoment!

Vanavond hebben we natuurlijk een schoentje gezet met een mooie tekening voor Sinterklaas en een bakje water voor het paard. De wortels komen van de week πŸ˜‰ Ook hebben we liedjes gezongen voor Sinterklaas bij de schoorsteen. Vooral Kyan’s versie van “Zie ginds komt de stoomboot” is geweldig:

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons… cadeautjes!”

Het heeft wel veel indruk op hem gemaakt want hij slaapt nu nog steeds niet (22.00 uur). De hele fotoserie is te bekijken op Flickr!

9 Replies to “Sinterklaas”

 1. Wat een leuke foto! Het blijft toch super he deze tijd van het jaar voor de kids. Je wordt zelf ook gewoon weer een kind., al moet ik hier toch echt weer even oefenen met de liedjes πŸ˜‰ In ieder geval heel veel sinterklaasplezier.

 2. Zag dit weekend alle beelden weer en dan vind ik het bijna jammer dat ik niet meer in Sinterklaas geloof. Het blijft leuk! Geweldige foto’s van jullie kleine trouwens…

 3. Heerlijk he, en wat genieten, zowel voor de kids als voor de pappa’s en de mamma’s. Wij zijn natuurlijk ook naar de aankomst van Sint geweest met onze twee meiden, en het was een waar succes!
  De foto is prachtig, wat straalt je mannetje! (en Eelco en de Sint ook hoor πŸ™‚ ) Super!

 4. Leuk hoor om lekker met jullie zoontje Sinterklaas te vieren. Bij mij leeft het op dit moment minder maar als er straks kindjes zijn is het weer heeeeel leuk. Vooral die verrassing wat er elke keer uit die zak komt is leuk πŸ™‚ wat heeft hij in zijn schoen gekregen?

 5. Leuke foto’s heb je gemaakt zeg! Geweldig dat Kyan zo onder de indruk is van Sinterklaas. Die heeft de tijd van zijn leven de komende tijd. Veel plezier!

 6. Leuke foto!!! Wij hebben hem hier in Makkum gezien en ook Lars vond hem helemaal geweldig. Ga zo ook maar even mijn foto’s uploaden als ik zo terug ben in Beverwijk.

  Heel veel liefs,
  Chantie

 7. Leuke foto’s!!
  Sinterklaastijd is altijd weer een gezellige tijd. ook al geloof je er niet meer in. Zodra de “echte” sinterklaas weer op tv is, geloof je er meteen weer in.

Comments are closed.