Our Florida residence


Gisteravond laat kregen we ineens een kleine 70 foto’s toegemaild van ons huis in Florida. Aangezien het nu af is (er moeten alleen nog meubels in, her en der gordijnen en een ander likje verf etc) is de eerste keuring door onze makelaar aldaar gedaan en zij heeft voor ons even een geheugenkaartje volgeschoten met plaatjes.

Het is nog gaver dan ik dacht! Die voorkant, dat zwembad… zucht!! Hopelijk is alles klaar en ingericht voor april en kunnen we dan echt gaan genieten in ons eigen paleisje. Hier vast een paar foto’s, de rest staat op Flickr.

Our place in Florida!
Our place in Florida!

Our place in Florida!
Our place in Florida!

15 Replies to “Our Florida residence”

 1. Wowie! Geweldig zeg!
  Mag ik je iets vragen; gaan jullie daar straks permanent wonen of is het jullie “tweede huis”?

  Fijn weekend!

  Sacha

 2. Wat gaaf joh!! En die tuin ook helemaal af al. Nu de meubels er nog in en je kunt heerlijk genieten!! Alleen jammer denk dat het zover weg is denk?! Het is niet zo van ik ga er ff in het weekend heen…..

  Heel veel liefs,
  Chantie

 3. Waanzinnig ! Wat ik me nou elke keer afvraag, ist voor vakanties en verhuur of gaan jullie emigreren ?
  En is dat heel huis voor jullie helemaal alleen ?
  Het lijkt wel een sprookje, zo mooi…

Comments are closed.