Even afwezig


Wij zijn er even niet.

Sommigen weten waarom, anderen niet. Het is geen public knowledge vandaar dat er hier verder geen informatie te vinden is.

Maar maak je geen zorgen, het komt allemaal goed. Daar zijn we van overtuigd!

30 Replies to “Even afwezig”

 1. Ik weet niet precies wat er gaande is en dat is ook niet nodig… wat ik wel mee wil geven is dat ik jullie heel veel sterkte wens en hoop dat het allemaal snel weer goed gaat!

  Liefs

 2. Niet nodig om te zeggen wat er is, wel goed om even wat van jullie te horen…werd toch een beetje bezorgd…sterkte en hopelijk tot snel!!!

 3. Hey Marloes, Eelco,

  Schrik van de berichten. Heel veel sterkte! Ik lees dat jullie een positieve instelling hebben en jullie er doorheen slaan. Houdt vol! In gedachte ben ik bij jullie. En zoals jullie zelf ook zeggen: “Het komt allemaal goed!”

  Liefs,
  Jerry en Ingrid

 4. Volgens mij gaan jullie door een waanzinnig zwarte periode, verschrikkelijk.

  Alle sterkte en gezondheid toegewenst en natuurlijk gaan wij ook uit van een goede afloop, dat móét gewoon, zulke mooie ventjes in jullie leven, daar hoort van genoten te worden en hopelijk zullen de zorgen gauw over zijn en kunnen jullie weer gaan genieten.

  Heel veel kracht en voor wat, dat weten wij niet, maar als jullie maar weten waarvoor je het gebruiken kan én dat mensen zo met jullie meeleven, dat moet je wat extra kracht geven, denk ik zo.

  Hopelijk tot gauw met veel goed nieuws

 5. Ik wil jullie heel, heel veel sterkte, kracht, hoop en moed toewensen!

  Het komt goed, dat MOET gewoon………

  groetjes, Diana

 6. Heel veel sterkte! Het komt goed! En ik hoop dat jullie snel thuis van jullie beide mannen kunnen gaan genieten, zoals het hoort!

 7. Hallo Marloes,

  meestal ben ik meer een meelezer maar nu wil ik toch ook reageren.
  Zo uit de eerste reactie te lezen is er iets met een van jullie mannekes. Bij deze wil ik jullie heel veel sterkte en moed toewensen in deze, ongetwijfeld, moeilijke en emotionele tijd!!!

 8. Heel veel sterkte voor jullie en hoop dat snel betere tijden aanbreken zodat jullie thuis weer fijn kunnen genieten! Ik weet er niet veel van en dat hoeft ook niet maar uit de “snippers info” valt jullie postitieve instelling op. Hartstikke goed, ik heb daar bewondering voor.

 9. Ook van mij heel veel sterkte! Hopelijk wordt alles snel weer zoals vroeger!
  Liefs, Liesje

 10. Kyan heb je toch nog een leuke dag gehad?
  3 Jaar alweer, wat een grote Broer ben jij zeg!

 11. Wat leuk om te zien dat jullie kleine ventje terug thuis is! Nog veel sterkte en geniet van het gezellig samenzijn thuis!

  Liefs,
  Liesje

 12. Hey Marloes ik begrijp dat Roan ziek is/was. Vreselijk als er wat met een van je kinderen is. Veel sterkte en hopelijk is alles snel weer bij het oude!
  Groetjes Linda

 13. Hoi Marloes, wat er aan de hand was/is weet ik natuurlijk niet. Ik heb net je nieuwste foto’s gekeken en wat is Roan toch een mooi mannetje. Veel liefs voor jullie alle 4!

  Lieve groet,
  Claudia

 14. Ik begrijp dat Roan ziek is…verschrikkelijk als je dat overkomt. Heel fijn om te zien dat hij nu in elk geval bij jullie in zijn vertrouwde omgeving is! Ik hoop dat snel alles weer goed komt!
  Aagje

 15. He wat een lieve foto’s van Roan zeg.
  Hij ziet er goed uit, en die ogen woooooow.
  Liefs Mo

Comments are closed.