De inrichting is er!


Family roomOngeveer een week geleden is ons huis in Florida ingericht door het bedrijf dat we hiervoor hebben ingehuurd. Hoewel we er helaas de komende maanden niet met het gezin heen kunnen vanwege de privé omstandigheden (inderdaad, onze kleinste vent is ernstig ziek), is het toch fijn te weten dat dit voor ons klaar staat als ons leven weer een beetje op orde is!

De muren moeten her en der nog een vrolijk kleurtje krijgen, er moeten nog wat gordijnen komen, pool furniture, televisies, (andere) schilderijtjes/foto’s aan de muur, andere placemats/servetten en nog wat detail changes maar de basis is erg goed geworden! En dat is toch best bijzonder aangezien we het allemaal via e-mail hebben moeten regelen 🙂

Meer foto’s op Flickr!

Watersong mozaiek
1. Dining room chairs, 2. Kitchen, 3. Living room furniture, 4. Part of dining room, kitchen and living room, 5. Wall decoration, 6. Kitchen cabinets, 7. Dining room, 8. Master bathroom 1, 9. Master bathroom 1, 10. Master bedroom 1, 11. Master bedroom 1, 12. Master bedroom 1, 13. Lanai, 14. Pool and jacuzzi, 15. Kids bathroom, 16. Twin bedroom, 17. Twin bedroom, 18. Bunkbed room, 19. Bunk bed, 20. Queen bathroom, 21. Queen bedroom, 22. Play/relaxation room, 23. Kids nook, 24. Sofa in play room, 25. Breakfast nook, 26. Living room, 27. Living room, 28. Dining table and chairs, 29. Master bathroom 2, 30. Cabinet in master bedroom 2, 31. Master bedroom 2, 32. Front view, 33. Play room, 34. Bunk bed room, 35. Twin bedroom, 36. Twin bedroom

Eelco gaat er over 1,5 week een paar dagen heen om de laatste formele zaken te regelen en om te kijken of het bed een beetje lekker slaapt en zwembad een beetje lekker zwemt 😉 Natuurlijk kan ik een lichte vorm van jaloezie niet onderdrukken maar het is gewoon even niet anders nu. Hopelijk kan hij mooie foto’s en filmpjes maken als hij daar is en het huis nog mooier maken zodat, als de tijd rijp is, we er heerlijk van kunnen gaan genieten als gezin!!
null

14 Replies to “De inrichting is er!”

 1. Ik vind het er zoooo ontzettend gaaf uit zien. Helemaal super!!! Hopelijk gaat het allemaal snel goed bij jullie en kun je er lekker heen. Lekker genieten. Ga je het huis ook nog verhuren als je er niet bent?

 2. Woooooooow ziet er mooi uit meid.
  Kan me voorstellen dat je beetje jaloers bent 😉
  Hopelijk kunnen jullie over een poos lekker met zijn viertjes genieten.

  Groeten Mo

 3. Superrrrrr, wat ontzettend mooi. Jullie moeten wel een heel goed bedrijf hebben ingehuurd als ze dit zo, onder deze omstandigheden kunnen neerzetten. FF geduld en dan kunnen jullie er heerlijk met z’n viertjes naar toe. En tot die tijd, heel erg veel sterkte, succes en liefde gewenst.

  Claudia

 4. Wauw, helemaal super zeg! Hadden jullie wel je wensen aangegeven enzo? Ik hoop dat jullie snel lekker met z’n viertjes heen kunnen en genieten.

 5. Ziet er supermooi uit allemaal!! Ik hoop dat jullie er snel met z’n viertjes van kunnen gaan genieten! En heel veel beterschap voor Roan gewenst!

 6. De inrichting ziet er puik uit! Vooral dat zwembad en dan jullie master bedroom, WOW!
  Voor nu: geniet van dat heerlijke gevoel om weer thuis te zijn met zijn 4-tjes. Heel veel sterkte en voor kleine Roan: je bent een tijger, zoals je papa en mama jou noemen, dus een vechtertje! Je ziet er mooi uit op de foto’s kleine knul……..
  Voor straks: met zijn 4-tjes genieten en tot rust komen in jullie mooie onderkomen in Florida!

  liefs, Diana en een knuffel van Anne en Tijn

 7. Hopelijk kunnen jullie snel met z’n 4-tjes genieten van dit prachtige huis. Het is echt heel erg mooi geworden.

  Liefs!

 8. Wat is het groooooot!! Wat supergaaf!
  T is alleen al genieten van de foto’s!
  Nog even en dan kunnen jullie er ook met zn vieren van genieten!!!
  xxx

 9. Wauw, dat ziet er prachtig uit allemaal!!!!!

  Ik hoop dat jullie er snel met z‘n viertjes van kunnen gaan genieten!!

  Heel veel sterkte voor jullie en de kleine Roan. Ik hoop dat het snel beter met hem gaat!!

 10. Wat mooi zeg! Ontzettend vrolijk, kleurijk maar vooral “gewoon mooi”.
  Mag ik vragen wat er met je zoontje is? Ja dat het een zeer vervelende ziekte is dat heb ik wel door, maar helpt het behandelen? Of vertel je er liever niet over, is het te dichtbij en te privé. Dat kan ik me voorstellen hoor! Ik hoop dat het herstel zich snel aan doet en dat jullie daarna in jullie ongelooflijk mooie huis kunnen gaan genieten!

  Groeten Natasja

 11. Meis wat ziet het er geweldig uit!!!
  Ik kan me voorstellen dat je niet kan wachten om er heen te gaan.

  Hopelijk kunnen jullie er snel heen met de hele familie.

  Liefs,
  Chant

Comments are closed.