Trakteren


Zingen voor de Jarige Job
Op 9 mei jl. is onze grote vent Kyan 3 jaar geworden. Helaas waren we op dat moment niet in staat iets aan zijn verjaardag te doen wegens omstandigheden.

Nou ja, niet helemaal niets hoor. We hebben het natuurlijk wel gevierd maar dan alleen met opa’s/oma’s en we zijn met hem en oom Arno, tante Marjolein en nichtje Yara naar Duinrell en het Tikibad geweest. Dat vond hij geweldig overigens! En hij heeft van ons een heel stoere piratenfiets gekregen! Maar een verjaardagsfeestje of trakteren kon op dat moment echt niet.

En daarom, ruim een maand later, heeft Kyan afgelopen donderdag alsnog bij zijn kinderdagverblijf getrakteerd. Het heeft (mij) wat bloed, zweet en tranen gekost maar wat wás hij trots en wat vónden de kinderen en leidsters het leuk! En daar gaat het om!

Ik heb mijn IXUS cameraatje daar achtergelaten en de leidsters hebben die dag foto’s gemaakt. Superleuk om zo deze dag terug te zien!Kyan 3 jaar op het kdv
1. Inhoud van de traktatiezakjes, 2. De tasjes, 3. Traktaties voor de kinderen, 4. Traktaties voor de leidsters, 5. Kleine broer gaat mee, 6. Trots bij de traktaties, 7. Kijk, deze heb ik meegenomen!, 8. Crackertje eten, 9. Spelen op het plein, 10. Vroem vroem, 11. Bekertje melk, 12. Boterhammetje, 13. Snoetje poetsen, 14. Verjaardagshoed moest de hele dag op blijven, 15. Tijd voor een dutje, 16. Zzz, 17. Lekker slapen, 18. Schoenen weer aan, 19. Even wat hulp met de sokken, 20. Zingen voor de Jarige Job, 21. Lang zal hij leven, 22. Mooie feesthoed door mama gemaakt, 23. Tasjes uitdelen, 24. Voor ieder een tasje, 25. En nog een tasje, 26. Leidsters niet vergeten, 27. Alsjeblieft!, 28. Weer thuis

null

13 Replies to “Trakteren”

 1. WOW, wat een werk moet je aan al die zakjes hebben gehad, maar wat is het onwijs mooi geworden! En fijn dat Kyan nog wel zijn verjaardag nu heeft kunnen vieren en nog even in het middelpunt heeft gestaan met zijn mooie verjaardagshoed!

 2. Alsnog gefeliciteerd!! Wat een feest moet dat geweest zijn op de creche!! En wat heb je een werk van gemaakt van de traktaties, schitterend!! Nu snap ik ook waarom Kate soms op de tafel wil klimmen, dat is onder peuters heel normaal zie ik nu 😉

 3. Hele mooie traktaties en wat ziet Kyan er trots uit met zijn super mooie muts en zijn broertje die even mee mocht.

  Fijn dat hij alsnog zo’n geweldige dag op het KDV heeft gehad, een extra Birthday!

 4. Wat een leuke traktaties heb je gemaakt. Je kunt er trots op zijn. Wat ziet Kyan er trots uit. Fijn dat hij als nog heeft kunnen trakteren.

 5. Via via ben ik hier!

  Alsnog gefeliciteerd!! Je hebt leuke traktaties gemaakt zeg!!
  Heeft Kyan zoveel begeleidsters op het KDV?

  FIjn weekend nog!

  Ps. Ik kom hier zeker nog eens terug!

 6. Je hebt leuke traktaties gemaakt zeg! Wat een werk is dat altijd he? Maar o zo leuk om te zien hoe trots je kind dan is 😀

 7. Leuk zeg die verjaardag vieren, marieke heeft van de week ook zo genoten van haar verjaardag vieren op de psz.

  Oh ja HIEPERDEPIERHOERA voor jezelf he, zag dat je jarig bent vandaag.

  Fijne dag hoor.

  Groeten Mo

 8. Wat een leuke foto’s en de gezelligheid straalt er vanaf!! En

  Ook hebben wij met Lars zijn verjaardag een fototoestel achtergelaten en je ziet dan echt even een andere kant van je zoon. Omdat je er natuurlijk normaal niet bij bent op het KDV. Ik vond het heel apart, omdat ie normaal 24/7 bij mij is!! hahaha

  Liefs,
  Chant

  Ps. Meis jij ook nog gefeliciteerd hé, met je verjaardag!! Ik zag het net aan je Flickr foto’s. ;0)

 9. Ondanks alle vervelende dingen die je meemaakt, heb je dit toch weer supermooi gemaakt voor Kyan! Het was ietsje later, maar het wachten waard. Veel beterschap voor Roan!

 10. Hey Marloes,

  Zie net dat je jarig bent geweest. GEFELICTEERD nog met je verjaardag. Hopelijk heb je het ondanks de zorgen voor Roan toch leuk gehad. En Kyan heeft het zo te zien ook erg leuk gehad tijdens zijn feestje op het KDV. Super.

  Groetjes,
  Claudia

Comments are closed.