Jarig en Vaderdag


On my birthday, oceans apart...
Oh ja, maandag was ik dus jarig. Ik ben 33 geworden. Ik heb er niet veel aandacht aan besteed omdat ik me eigenlijk niet heel jarig voelde. Eelco zit in Amerika en er was geen groot feest. Jammer want het is toch echt wel weer eens tijd voor een goed feestje ๐Ÿ™‚

Mijn ouders zijn wel even op bezoek geweest en brachten bloemen en een cadeautje mee. En er werd ook een prachtig boeket bezorgd van Eelco. Dat was natuurlijk helemaal super! Zaterdag had ik al een heel hip (en beetje gehint) cadeau van hem gekregen te weten de Polaroid Two dus wat dat betreft ben ik zeker niet vergeten. En op Twitter al helemaal niet! Ik denk dat ik wel 150 (als het er niet meer zijn) felicitaties heb ontvangen! Het is dan wel digitaal en 99% van mijn followers ken ik niet in real life, toch is het leuk! ๐Ÿ˜‰

Vaderdag

Father's Day Fine Art Selection
Zondag was het natuurlijk Vaderdag maar omdat Eelco al heel vroeg naar Schiphol moest heeft Kyan zaterdag al zijn cadeautje gegeven. Twee ware kunstwerkjes, een op het kinderdagverblijf gemaakt en een met mama thuis. En de boys hadden ook nog samen een cadeautje voor papa gekocht maar dat werd helaas pas gisteren bezorgd :/ Dat komt dus wel als papa weer terug is.

Father's Day 2009

Boys love papa

Als laatste had ik shirtjes voor ze gekocht met Roan/Kyan -hartje- papa erop. Ik wilde ze samen op de foto zetten, die foto uitprinten en vervolgens meegeven op zijn reis. Ook dat lukte niet qua planning lol. Dus heeft Eelco vlak voor hij in het vliegtuig stapte de digitale versie in zijn mailbox ontvangen. En inmiddels hangt het mooie plaatje hier al op de fotomuur.

Kortom, een paar leuke feestdagen die helaas niet helemaal gevierd zijn zoals je het normaal doet maar dat gaan we vast nog wel eens inhalen. Daar twijfel ik niet aan!
null

15 Replies to “Jarig en Vaderdag”

 1. Wat een leuk kado!!!! *jaloers* ;0) Ik had al eens naar de Polaroid PoGo zitten kijken maar dan zit je WEER met een extra ding in je tas. Dus had ik al gevraagt aan mijn vader of hij nog ergens een oude Polaroid camera had met nog foto’s er op, gewoon een keer voor de fun, maar die jij nu hebt is helemaal super!!

  Lfs,
  Chant

 2. Zussie, nog gefeliciteerd met je verjaardag… Oops.. beetje te laat ๐Ÿ˜€
  Mooi cadeautje heb je gekregen!

  Wat een onwijze leuke foto van Kyan en Roan met die shirtjes. Waar heb je die vandaan??

  xx

 3. Wat een leuk cadeau! Je bent iig niet vergeten ondanks dat er geen feest was. Wat een leuke foto van de jongens met die shirtjes.

 4. He wat een leuke foto van je mannekes samen.
  Jammer dat het niet allemaal gelukt is met je planning, maar goed, nu heeft hij het nog tegoed.

 5. Misschien niet gevierd hoe het zal moeten. Maar je hebt het toch gevierd. Wat een mooie bos bloemen heb je gekregen. Leuke shirts hebben de jongens aan.

 6. Ten eerste: nog van harte gefeliciteerd!
  En wat een geweldige gadget heb je gehad!

  Zoals ik al op twitter had gezegd vind ik de shirtjes van kyan & Roan ontzettend leuk!

  Liefs.

 7. Hoihoi
  Ik zal je eerst ff vertellen hoe ik hier kom: via Prinsesje…(zij had een log over d’r favoriete weblogs…zo dan weet je dat ook) Ben zelf altijd erg benieuwd hoe mensen op mijn log terecht komen. Vandaar. ๐Ÿ˜‰
  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Wel leuk dat je bloemen kreeg hoor, ondanks dat Eelco er niet was. En wat leuk die t-shirts die je hebt laten maken. ร‰rg leuke foto is het geworden vind ik.
  Fijn weekend hoor. (Ik koekeloer nog ff verder hier als je het niet erg vindt)

 8. Beetje laat, maar nog van harte! En jammer dat nu de grootste man niet thuis was. Maar, hij heeft aan je gedacht. Lieve foto van de jongens!

 9. Echt heel leuk die shirtjes, zal hun papa wel helemaal geweldig gevonden hebben. Voor mijn man had ik met de kinderen hun speciaal-voor-papa tekeningen ingescand en de leukste kiekjes bijeengezocht en er een persoonlijke fotokalender van laten maken bij vistaprinter. Het leuke van zulke shirts of zo’n kalender is dat je er zo lang plezier van blijft hebben. Zo wordt 1 speciale dag uitgestrekt over een heel jaar, of tenminste, zolang ze de shirts passen ๐Ÿ™‚

  Bedankt in ieder geval voor het idee, zulke shirts zal ik ook doen de volgende keer. Zo kom je via het internet toch weer op heel leuke ideeen.

Comments are closed.