1st Birthday (in the States)


Gisteren was het precies één jaar geleden dat ik beviel van onze jongste zoon Roan. En wat een jaar is het geweest..!

6 weken na zijn geboorte werden van onze wolk afgesodemieterd en kwamen we terecht in een onbekend gebied. Een gebied vol angst, verdriet, ongeloof en pijn. Maar ook vol hoop, liefde en geluk. Want één jaar na zijn geboorte kunnen we zeggen dat Roan een vechter van de bovenste plank is. Eentje die nergens voor terugschrikt. Eentje die alles overwint.

Eén jaar na zijn geboorte is het een kanjer van een vent. Een lekker stevig beertje (of tijgertje 😉 ) die duidelijk als motto heeft: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”. Het is de lolbroek van het gezin en vertoont nu al karakteristieken van een leider (of commandeur, zo je wilt). Wereld, pas maar op… Roan komt eraan!

IMG_0825Zijn verjaardag hier in Florida hebben we lekker met het gezin gevierd. In pyjama hebben we zijn speciale ‘birthday cake’ aangesneden nadat hij samen met zijn grote broer het kaarsje had uitgeblazen. Hij heeft heerlijk mogen meppen op zijn eigen ‘baby cake’ (meptaartje) om vervolgens uitgebreid in de douche te kunnen en een lekker tukkie te doen. Daarna hebben we een paar kleine cadeautjes uitgepakt en zijn we naar Disney’s Magic Kingdom geweest. Als afsluiter hebben we gegeten bij de Japanner (ook voor de grote broer een feestje). En twee vriendinnen waren zelfs zo lief een cadeautje via Amazon.com naar Roan op te sturen! Thanks girls!

We gaan het in Nederland nog eens flink overdoen als we terugzijn. Heeft hij gewoon 2 feestjes 🙂 En dat is geen verwennerij. Dat verdient hij!

19 Replies to “1st Birthday (in the States)”

 1. Buiten de twitter om feliciteer ik je hier ook nog een keer! Het is ook zo’n heerlijk manneke om te zien, met zijn giga lange wimpers en doordringende ogen.. heerlijk! Ik hoop dat de trend die hij zelf heeft gezet in zijn eerste levensjaar dat die heerlijk wordt voortgezet en dat hij iid alles wat op zijn pad komt overwint en glansrijk doorstaat! Aan jullie zal het niet liggen, super MOM and DAD!

  ps. heb je die taart zelf gemaakt? zoja, dan wordt het toch tijd om je ‘caketopper’ site weer te gaan gebruiken.. wat een beauty!

  Liefs Natasja

  1. Thanks Natas, jij begrijpt het als geen ander! 🙂 Deze taart heb ik helaas niet zelf gemaakt. Heb hier de tools niet. Maar misschien dat ik in NL nog een poging ga wagen… Al is het wel heel lang geleden!

 2. Dan is het inderdaad wel een heftig jaar geweest. Maar fijn dat hij er van genoten heeft. En nog gefeliciteerd met zijn eerste verjaardag.

 3. Hij geniet ook overal zo heerlijk van, alleen via de foto’s kunnen we al zien dat hij zo’n geweldig ventje is, dus live moet het helemaal geweldig zijn.
  Super sterk en krachtig als een tijger en dat hij alle ‘enge dingen’ maar gewoon voorbij mag sluipen! Zijn feestje in Scheveningen zal wel top worden, met zoveel fans 😉

 4. Ooh te laat…Maar alsnog van harte gefeliciteerd. Idd wat een jaar was het, maar hij en jullie hebben zich/je er ontzettend goed doorheen geslagen! Op naar het volgende jaar!

  Liefs,
  ri

 5. Ook hier nog ff van harte he met jullie kanjer.
  Na zoveel angst, maar dat hij kan vechten dat wisten we al 😉
  Heel veel geluk in zijn tweede jaar, het is een heerlijk manneke om te zien.
  Geniet nog ff in Florida.
  Groeten Mo

 6. Nog van harte… Leuk dat ie zo lekker met z’n taart heeft gespeeld… Dat mocht Jamie ook… maar geen vinger ging er in!!

 7. Op alle foto’s zie je inderdaad steeds dat het een heerlijk lachebekje is die van het leven geniet! Van harte gefeliciteerd en een dikke pakkerd voor hem!

Comments are closed.